![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize L-Carnitine Xtreme...
|
Dymatize Joint Repair 60 kaps...
|
Aone COMPLEX 5...
|
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#61 (permalink) | ||
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
O pas kuriuos cia sportuojancius su ja prastai?
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
||
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2011
Žinutės: 18
Padėkojai: 1
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Kodel pas kaikuriuos kulturistus isiputes pilvas? cia del papildu ir steroidu? sausan varant taip nebus? Sportuoju mazdaug puse metu., gal geriau imti 4 dienu programa? nes progresas dingsta. Ant krutines seniau dazniau darydavau ir budavo lengviau stumt o dabar tik viena karta i savaite pradejau daryti tai pasunkejo.. Gal krutine geriau daryti 2 kartus i savaite? Last edited by boratas; 01-18-2012 at 06:34 PM. |
|
|
|
|
|
#63 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
. Taip nuo steroidu. Is pradziu progresas geras buvo, nes buvai vapsie netreniruotas. Su puse metu stazo daryk full body.
|
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2012
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 1 padėka 1 įraše
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, tikiuosi čia pataikiau. Kas galėtų padėt sudaryti programą masės auginimui? Taip, čia jų pilna ir pan. Bet esmė, kad jose yra įtraukti pratimai su staklėm, arba lynais. O pas mane stangine kukli, keli suolai, suolas nugarai, suolas bicui, hanteliai, stangos, skersinis ir lygiagretes. As pats i stangine retkarciais nueinu tik del geresnes savijautos padirbet, jokiu ten tikslu ir techniku neturejau. Bet dabar sugalvojau, kad noreciau priaugti naudingos masės. Mano ūgis - 194, svoris - 84kg, metai - 23. Taip pat 2-3 kartus i savaitę plaukioju baseine. Todėl i stanginę galvoju vaiksciot taip pat 2-3 kartus i savaitę. Tai vat, jei kam dar neatsibodo tie prasymai su programom, tai pagelbėkit.
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau AlfaRomeo Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | hitokiri (02-10-2012) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|