![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone GLN Peptide 250 kaps...
|
Dymatize Dyma-Burn Xtreme 100...
|
Dymatize BCAA 5050 powders...
|
Aone Extrapep HD 600g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2011
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, forume info neradau, tad pradedu man aktualią (tikiu, ne tik man) temą - sportas po traumų. man 27, sportavau pradedant krepšiniu, baigiant koviniais. bet nutiko daug traumų (meniskas, peties sąnarys) vienu metu ir neliko nieko. tikiu, kad laikas "grįžti į formą". norėčiau perskaityti patarimų, patirčių, kokią metodiką taikėt atsigaudami, kokios treniruotės pasiteisino. kokią spec mitybos programą naudojote, kaip dirbote. žodžiu, bet kokia informacija pravers. taip pat praverstų ir nuorodos į kitus info telkinius, jei žinote. dėkingas iš anksto. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Forumo Senolis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 5,798
Padėkojai: 298
Tau: 231 padėkos(-ų) 204 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 26
Tau patarė patylėti: 38 kartus(-ų) 32 įrašuose(-ų)
![]() |
susimoket visada rasi kur, o jei su ei, nebent Jai nori moketi uz kazkokia special treniruote ![]() paprasta treniruote sweikatingumui palaikyti, mazai cia kas ka patars, nes labai individualus dalykas tos traumos
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2010
Vieta: Vilnius
Žinutės: 767
Padėkojai: 8
Tau: 24 padėkos(-ų) 21 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 18 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
vasara turejau rimta trauma bet po truputi po truputi treniravau pazeistas vietas ties skausmo riba ir dabar jau beveik viskas gerai. Manau blogiasia tai nieko nedaryti
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| atsistatymas, grizti i forma, trauma |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|