![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize Glutamine powder 300...
|
Dymatize Elite Gourmet 2,3 kg...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2012
Žinutės: 14
Padėkojai: 1
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Man 24 , 177cm , 81kg sporto patirtis nera didele daug pertrauku buvo . Dabar nusprendziau vel pasinert i sporta..nusipirkau proteino fast gain , vitaminu daily formula , tik nezinau kaip pabaigsiu ka toliau daryt kox turi but planas tolimesnis papildu vartojimo gal galit pasakyt . Ir isvis gal galit man paaiskinti "sporto plana" , tarkim dabar as sveriu 81 kg mano tikslas sakykim uzsikelti mase ir sverti 92kg jau issiryskinus , tai geriau man kelti mase metus ar du kiek cia uztruks nezinau ir ryskintis , ar geriau trumputy pasikeli , truputy isiryskini ir vel taip...ar kaip yra daroma? Dar 1 klausimas tarkim pasiekiau savo tiksla kaip toliau? sportuot kad islaikyt forma? ar ant jegos? ar kaip? gal siek tiek ir kvailoki klausimai gali pasirodyt....bet per galva nieks neduos kaip sako... Gal padetut sudaryt 3 dienu programa masei as pats sau nelabai sugebu pasidaryt nes esu lb priekabus jaigu nezinau ar gerai ar negerai kazkas , dar pakankamai nenusimanau , noriu kad butu solidi programa . Aciu |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Nov 2009
Žinutės: 72
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
![]() |
augink mase bent metus,gerai valgyk,venk nenaudingo maisto,siulyciau sportuoti daugiau maziau jegai, daryk sunkias bet nelabai ilgas treniruote,tiketina kad per metus priaugsi iki 100kg, o paskui galesi pasiryskint.o jei darysi taip kaip nori tai labai ilgai uztruks,nes per menesi gryno raumens gali uzsiauginti apie 500g gal net maziau. Siulyciau labiausiai demesi atkreipti i didziasias raumenu grupes ir daryti daugiau baziniu pratimu nei izoliuotu. Nenuvargink bicepso ir tricepso tik sioms raumenu grupems skirtais pratimais, nes sie raumenys isijungia kai darai bazinius pratimus pvz: prisitraukimai arba stumimas
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 46
Padėkojai: 2
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki man 16 metu,sveriu 65kg ugis 1,74.Noriu priaugti mases.Ar tinka sita programa tokiam dalykui?Ar ji visai niekam tikus? Dekui. Pirmadienis-ketvirtadienis Nugaros apacia atsilenkimai 4x10 Presas lygiagretese 4x20 Stangos spaudimas 4x8 Irklavimas platus paemimas 4x10 Puloveris 4x8 Hanteliu kelimas rankomis i salis 4x8 Prisitraukimai 3x10 Trapecija 4x10 Antradienis-penktadienis Nugaros apacia atsilenkimai 4x10 Koju lenkimas gulint treniruoklyje 4x10 Koju tiesimas sedint treniruoklyje 4x10 Bicepsui su stanga klasikinis 4x8 Tricepsui su hanteliu virs galvos 4x8 Bicepsui nuo atramos sedint 4x8 Tricepsui su trosu zemyn 3x10 Presas 4x20 Trosas uz sprando sedint 4x10 Last edited by zippokid; 02-03-2012 at 05:27 PM. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 46
Padėkojai: 2
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
Gal kas galetu numesti kokia normalesne programa 3 dienu? Blemba ju daug yra ir man sunku atsirinkti.Prasau kam nesunku padekit
Last edited by zippokid; 02-03-2012 at 04:41 PM. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Forumo Senolis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 5,798
Padėkojai: 298
Tau: 231 padėkos(-ų) 204 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 26
Tau patarė patylėti: 38 kartus(-ų) 32 įrašuose(-ų)
![]() |
imeciau man atrodo dar siandien viena
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Forumo Senolis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 5,798
Padėkojai: 298
Tau: 231 padėkos(-ų) 204 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 26
Tau patarė patylėti: 38 kartus(-ų) 32 įrašuose(-ų)
![]() |
Day One – Pull Deadlifts – 5 sets x 5 reps Rows (barbell, dumbbell) – 5 sets x 5 reps Weighted pull ups, chins – 5 sets x 5 reps Day Two - Push bench press – 5 sets x5 reps incline bench press – 5 sets x 5 reps Military, dumbbell – 5 sets x 5 reps Day Three - Legs squats – 5 sets x 5 reps Lunges – 5 sets x 5 reps calf raises – 4 sets x 12 reps
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|