![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize L-Carnitine Xtreme...
|
Dymatize Super Amino 4800 325...
|
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Dymatize Elite Gourmet 2,3 kg...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Senbūvis
Registracijos Data: May 2006
Žinutės: 343
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
susiduriau su problema,tiesiog manau necvienam man ji tokia.pas mane vienas spartas didesnis uz kita,ka siulot daryti kad tiesiog sulygint,kad butu proporcingai! aciu |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: May 2006
Vieta: rsn
Žinutės: 350
![]() |
man tai jie issilygino tiesiog dirbant ant ju daryk prisitraukimus pasiemes kuo placiau td lb gerai sparnai dyrb ;)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Telsiai
Žinutės: 180
![]() |
mano desinys petys lyg ir didesnis uz kajri, bet siaip nesimato tik kai trauka darau paziurejus i veidrodi kartais matosi, ir desinys bicas gerokai didesnis uz kairi, as tesiog gamtos isdaiga :D
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Sep 2005
Žinutės: 396
![]() |
nu va tuanai.nepatapsi didziu kulturistu del savo "kairiosiojo krutines raumens apacios kampelio nebuvimo" :D :D
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Jun 2006
Žinutės: 56
![]() |
zmogus nera proporcingas. geriau isiziurekit i LEE HANEY krutine pas ji desines krutines apacia kazkiek mazesne, bet jis tapo mr. Olympia. labai daznai buna, kad apacia ar krutiniu vidines puses netolygios. Deja zmogu sukure netolygu. Beje pas mane pati krutine netolygi ir zinok ka? man is vis px :D ko jus cia kreipiat demesi i tokias nesamones. Sportuokit su laiku issilygins arba toki dievas sutvere. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jun 2006
Vieta: Vilnius
Žinutės: 439
Tau: 1 padėka 1 įraše
![]() |
kai buna nevienodai isaugaus mase arba jega (kaire ranka sipnesne) dazniausiai treneriai siulo dirbt su hanteliais. tiek del nugaros, tiek del peciu ir tt. kartais taip jau gaunas kad spaudziant/traukiant stanga viena ranka dirba labiau. jei hanteliai nepades, tada tu jau tikrai neproporcingas :))) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2006
Žinutės: 369
![]() |
pas mane su trapecija buvo panasiai... siulciau pratimus taisyklingai daryti,bei dirbti su stangom kad abiems rankoms tolygiai svoris eitu. Bent jau man padejo,dabar trapecijos atrodo daug maz vienodos.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Aug 2006
Žinutės: 31
![]() |
Pas mane senais laikais kai rimtai sportavau tai bu ši problema. Dešinė pusė dešiniarankių atveju visada išliks stipresnė ir aišku stambesnė, nors čia aišku nevienodai nes vienas smegenų pusrutulis šiuo atveju dešinys aktyviau dirba ir atsako už koordinaciją ir judesius irtt.. pas mane truputį sparnas mazesnis ir krūtinė truputuką tai kažkada baisiai pergyvenau darydavau papildomai kairę pusę ir tt. po to mečiausi į powerliftingą ir visai pamiršau neproporcingumą. Dabar vėl gryžau po truputį prie lengvojo kultūrizmo žinoma kažkiek pasitaisė padėtis po sunkių bazinių pratimų bet disproporcijos išliko. Tiesiog nereikia pergyvent ir viskas. Pas Vytautą irgi viena ranka stiprenė buvo kuria jis kardu mosikavo(dešinė) ir nieko didis žmogus buvo :) |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|