![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone HI - 10 professional...
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Dymatize BCAA Complex 2200...
|
Carne Labs Glutamin...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Marijampolės
Žinutės: 241
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
xebryte ismokykit mane mirties trauka visada traukiau placei kojas nes esu aukstas ar siaurai kojos ir placei tas pats siaurai traukiant nepatraukiu gal kas galit pasiulyt ka???
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: May 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 1,256
![]() |
nu kojos tai gan placiai :) bet ne spagatas :) man tai idomiau kaip profai (megeja su Stiuartu) siulytu ? riesus laikyti ???? PS. po peremenki ??? ta prasme atvirksciai vienas kitam ? ar ne?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Marijampolės
Žinutės: 241
![]() |
tik atvirksciai man rodos nes neislaikysi stangos naguos
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Naujokas
Registracijos Data: Jul 2006
Žinutės: 14
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Moderator
|
Citata:
ir teigiama,kad darant skirtingu paemimu atsiranda sukamasis momentas stubure kas nera gerai.todel rekomenduojama darant kaitalioti ranku padetis.viena karta is virsaus,kita karta is apacios.
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
Citata:
siaip tai man tas pratimas patikdavo :) tik kad budavo kad kai kurie treneriai net neleisdavo daryti ju saleje :(
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Moderator
|
pakartosiu savo zinute ir sitoj temoj: radau dar viena traukos varianta ir vakar pats isbandziau.tai butu trauka tiesiom kojom,tiksliau pasakius viena koja.atsistoji i stovesena kaip darytum itupstus.viena koja priekyje,kita gale.atramine koja yra ta kur priekyje,uzpakaline koja tik laiko lygsvara.na ir darai trauka.viskas tas pats kaip darytum abiem kojom,tik cia svoris koncentruojamas ant vienos-prieky esancios kojos.patogiau daryti su hanteliais. dabar va sedziu prie kompo ir jauciu koju bicepsuose malonu nuovargi smile pliusai: keliamas mazesnis svoris mazesnis pavojus traumuoti nugara minusai: galima neislaikyti lygsvaros(minusas mazai imanomas :) )
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Dalyvis
|
Prie to pacio apie paemimus kaip darot stangos spaudima su nyksciu apemat stanga ar nykstis uz stangos kaip visi pirstai :)) idomu pasidare kai perziurejau gan daug filmu apie pro kulturistus ir ziuriu kad jie su nyksciu stangos nelaiko.. tai cia gal riesam geriau ar kaip?
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Oct 2006
Žinutės: 6
![]() |
trauku yra visokiu ir jos atlikimo technika priklauso nuo to kam (kokiem raumenim) darai. buna kojom ir nugarai.kojom, tiksliau dvigalviui, reikia daryt siaurai atsistojus, praktiskai suglaudus kojas, ir issitiesus jas. Taip pat reiketu daryti nuo pakylos ta pratima, kad butu galima zemiau nusileist. TAip pat kojom yra skirtas ir tas pratimas apie kuri rase stiuartas, tik jau ne vien dvigalviui jis. ir ne trauka ten, o itupstai:) si pratima patarciau atlikinet kaip "dasimusima" slaunu treniravimo pabaigoje.dar geriau daryti taip: pasiimi hatelius i abi rankas ir zingsniuoji itupstais po sale, pabandykit patiks :cool. Kitas traukos variantas tai bazinis pratimas, labiausiai apkraunantis nugara, nors priedu dirba dar kokie 3/4 raumenyno. sis pratimas daromas padejus placiai kojas, o rankos peciu plotyje, paemimas, jeigu nesat jegos trikovininkas, tai paprasciausiai imkit kaip labiau patinka, nors atvirksciu paemimu yra lengviau nulaikyt, na bet jei esat kulturistai, tai paeme delnais i save, ijungsite papildomai ir dilbiu raumenis. siaip siaip pratimui reikia butinai kad kas nors paziuretu atlikima, jis ne toks jau paprastas kaip gali pasirodyt:) |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|