![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Aone Mass Gainer 30 1500g...
|
Aone HI - 10 professional...
|
Aone Fat Burner HCA 120 kaps....
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | |||
|
Naujokas
Registracijos Data: Sep 2005
Žinutės: 23
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
hmm turi ta pacia problema kaij ir as ... bet patikek as kaijp pradejau sportuoti sveriau 53 kg prie tokio pat ugio tevas kudas senelsi irgi bet as nekreijpiau i taij demsio nuo 53 kg buvo pavyke isaukti iki 79kg dabar yra 76 kg pastovus svoris ir dar spesiu jo auzauginti tik paskutiniu laiku nera laiko sportuj teises mokslaij ir pansiaj kartaijs atsipust noris su draugaiijs pagert. dabar taijp tau duosiu pagrindini patarima esk kiajp kaiule pamatysi kaijp viskas auks viskas yra imanoma ... as visada kaij 53kg sveriua galvojau kad daug valgau bet pasirodo mazaij valgaiu palyginus kiek dabar pavalgau ir kiek anksciau taij juokas ima taij zinok tau gal ir paciam atrodo kad dauk valgaj nors taijp is tikro nera ... hmm gali megintis keltis nakti valgyti butu geraij kad kas 3 valandas kasko galetum suvalgyti cia kaskada buvau nakti taijp valges kad kas 3 valandas atsikeldavau ir paesdavau :Dtaij patikek viskas augo geriau neij su steroidaijs kokais jai neklystu per 3 paras 2kg dadejau :DD krc nepasiduokesk esk esk ir bus to svorio ;)
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: May 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 10
![]() |
Sweiki as ir turiu tokia beda Mano ugis 1.85 cm ir sweriu 70kg.Pas mane yra lb greita medziagu apykaita ir labai sunku priaugint svorio per 7 men priaugau 5kg.turiu visas galymybes sportuoti pirkti visokius papildus!Pradejau sportuoti nes geda nusirenkti duse,pirty,papludymy...Ir man lb patinka eiti y sporto sale,einu kaip y swente.Sworis auga lb letai bet as nezadu pasiduoti!Del sito sporto atsisakiau visko meciau rukyt,gert.Ar galetumet man patarti ka walgyt kokius papildus ?Aciu
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Narys
Žinutės: 59
![]() |
Sweiki as ir turiu tokia beda Mano ugis 1.85 cm ir sweriu 70kg.Pas mane yra lb greita medziagu apykaita ir labai sunku priaugint svorio. <-- pas mane tokia pati problema
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2005
Vieta: Litva - netoli sporto klubo
Žinutės: 1,160
Tau: 1 padėka 1 įraše
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Citata:
1. negauni pakankamai poilsio , organizmas yra alinamas , kopasekoje nera ko to nori 2. nepakankamai valgai- neuztenka energijos tad skaidoma tai kas jau yra sukaupta 3. valgai pakankamaoi, bet nepilnaverti maista-daug traskuciu, iv saladiniu , vioskio coca cola ir t.t. mano nuomone cia yra sakykim kaip ir pagrindas, tad pagalvok gal ko nors neivykdai, nes manau pagrinde beda yra tai ka avlgai, nes daznaisuai jaunimas kerta iv. slamsta, ko pasekoje nieko gero nesigauna. o kas liecai papildus tai cia manau visiskai tinka paprasti paildai, nereikia nieko mandresnio- manau turetu uztekti - kokybisko proteino(arba gainer ar dar koks...), kretino , baltymu .... nu jau cai kokreciau reiktu su treneriu tartis kai ptau asmeniskai reiktu ko ir kiek bei kaip vartot.vat tiek mano nuomones.
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Narys
![]() |
pas mane tai tikrai nemiga yra.ir dazniausiai energijos nera.nezinau ka daryt kad uzmigt.ir gali buti del to pas mane mase letai auga?nors greita medziagu apykaita?
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
del poilsio ir energijos stokos pas mane ne tik kad neaugdavo bet ir nukrisdavo, daug itakos turi moralinis gyvenimas -stresas, nuovargis ir t.t. tai sukelia abejinguma viskam ir nergijos stoka, tinguma, manau nuo to trea viean isetis stipriai planuoti laika kad to isvengt
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Forumo Senolis
|
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | ||
|
Narys
![]() |
Citata:
Taigi nutariau sportuoti.dabar net nebegeriu alkoholio.maximum 1 karta i menesi.Puse metu jau sportuoju,ir noriu priaugti mases.per 2 sav priaugau ~3kg valgydamas avizu kose.sportuoju 5 kart i savaite po 40-60min Gyme.treniruotes metu geriu energetika ISOSTAR,po treniruotes - baltymus HI PRO.dar ant dienu tuosiuosi pirkti GAIN FAST,masei augint.tai va turiu problema nemiga :/.Ka patarsit vyrai? |
||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
tai jau turbut reikejo daug pastangu kad nuo tableciu atprast. protingai padarei , o kas liecia nemiga tai siulyciau pas daktara nueit tik jokiu budu nevartot visokiausi avistu nuo to ,nes asmieniskai manau kad tai tik pinigu svaistymas ir visiskas sudas. gali bandyt siltas arbatas pries miega atsigert, ar nuveikt kazka varginancio kad jaustumeis pavarges, gal suveiks ,nes pats nesu patyres nemigos tai truputi sunku patart.
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Narys
![]() |
arbata neveiks.as ateidavau namo isgeres 4 bokalus alaus,ir tai kad uzmigt reik pagulet biski :\ nezinau kas cia daros.tikiuosi sitas siaubas man praeis
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|