![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Aone HI - 10 professional...
|
Aone CytoX-Pulse...
|
Akuna Alveo...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#941 (permalink) | ||
|
Moderator
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 6,488
Padėkojai: 47
Tau: 231 padėkos(-ų) 171 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 5
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 14 įrašuose(-ų)
![]() |
Per daug pratimu. Kodel nera pritupimu ir mirties traukos. Koju lenkimas ir tiesimas staklese abejotinos naudos pratimai, o dar 2 kart savaitej. IMHO 3x8 ar 4x8 daugeliui zmoniu geriau, nei 3x10, nors cia siaip, mano nuomone gal.
|
||
|
|
|
|
|
#942 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 4,969
Padėkojai: 54
Tau: 36 padėkos(-ų) 33 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
siaip kaip du kart per savaite viena diena galetum ikist leg presa o kita pritupkes kam daryt 2 spaudimus peciam? ??
|
|
|
|
|
|
#943 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 294
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Kiek zinau skiriasi: uz nugaros - tai uzpakaliniai daliai, o prieki tai priekinai daliai. Ar ne? Mirties tr. ir pritupkiu nedarau dar gal siktie kper jaunas. Na nemanau kad lb jau daug pratimu nes darydavau panasie tiek ju 2x savaitei ![]() tai gal normaliai bus. O seip gera programa galima ja dayrt artimiausius 3menesius? |
|
|
|
|
|
#944 (permalink) |
|
Moderator
|
spaudimas peciams yra bendras visai peciu masei, bet jis geriausiai augina prieki/viduri. galui gerai visokie mostai pasilenkus ir pan. nu manau pats zmogus turetu lengvai suprasti, kaip gala pajungt
|
|
|
#946 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 4,969
Padėkojai: 54
Tau: 36 padėkos(-ų) 33 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
2 chr0nic labai panasus veiksmas, bet pagrinde gauna daugiausia kruvio priekine delta , tad jei abu darai tai geriau daryt po 2 serijas
|
|
|
|
|
|
#948 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Sep 2007
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki , mano vardas Andrius, man 15 metu,sportuoju jau pora menesiu ir man neviena programa nieko neduoda, as jas vis keiciu ir negaliu laikytis pastovios programos, bet man nieko neduoda, nei mases nk... mano ugis 1.73m svoris 58kg, lb noreciau ,kad kuo daugiau padetumete, nes as negaliu priauginti niekaip raumenu mases nors jos man labiausiai reikia,tad labai prasau padekit. cia mano programa su kuria siuo metu sportuoju PIRMADIENIS - KETVIRTADIENIS Pramankšta: 10min Krūtinė Štangos spaudimas gulint ant nuožulnios atramos 3 x 8-12 Svarmenų suvedimai (plėšimas) 3 x 8-12 Nugara Prisitraukimai 3 x 8-12 Horizontalaus lyno trauka prie krūtinės 3 x 8-12 Pečiai Štangos spaudimas į viršų sėdint 3 x 8-12 Svarmenų kėlimas į šalis stovint 3 x 8-12 Pilvo presas Susirietimai gulint 3 x 12-15 Kojų kėlimas prie krūtinės kabant 3 x 12-15 Tempimo pratimai: 10min ANTRADIENIS - PENKTADIENIS Pramankšta: 10min Šlaunys Pritūpimai su štanga 3 x 8-12 Kojų tiesimas sėdint treniruoklyje 3 x 8-12 Dvigalvis šlaunies Kojų lenkimas gulint treniruoklyje 3 x 8-12 Blauzda Pasistiebimai sėdint treniruoklyje 3 x 8-12 Tricepsas Rankų su štanga tiesimas gulint (prancūziškas spaudimas)3 x 8-12 Rankos su svarmeniu tiesimas pasilenkus 3 x 8-12 Bicepsas Rankų lenkimas su štanga stovint 3 x 8-12 Rankos su svarmeniu lenkimas, atrėmus alkūnę į vidinę šlaunies dalį 3 x 8-12 prasau ivertinti,pakeisti kur ka reikia. man reikia mases. sportuodamas naudoju maisto papilda Universal Gain Fast |
|
|
|
|
|
#949 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
|
čia labai skirtingai pastebėjau su tuo raumenų pradirbimu savaitėje skaičiumi. vieniem gerai 2x , kitiem 1x man pvz jėga augo tik ant 2x, bet kadangi man jėga tikrai ne pirmoje vietoje, tai darau 1x savaitejė grupę, nes esu įsitikinęs, kad geriau raumuo auga ![]() tiesa, būna tokių, kur 4/5 dienas savaitėje daro tik spaudimą, pečius, na dar bicą, ir ka ? .. ogi turi stebėtinai gerus pasiekimus vienas iki 72,5kategorijoj 125kg..kitas per 80 sveria , max nemačiau, bet dirba su 120 : D
|
|
|
#950 (permalink) |
|
Narys
|
sveiki,tiktu man mases auginimui sita programele A 1. stangos spaudimas ant lygaus 4x6 2. pritupimai 4x10 3. prisitraukimai 4x8 4. peciam stumt stanga is priekio 4x8 5. blauzda 5x15 B 1. spaudimas kampu 4x6 2. pritupimai 4x10 3. stangos trauka prie pilvo 4x8 4. mostai i salis su hanteliais 4x8 5. blauzda 5x15 Viena savaite ABA, kita BAB. Pvz: primadienis A, treciadienis B, penktadienis A, kita savaite pirmadienis B, treciadienis A, penktadienis B laukiu komentaru bei gal ka damest nes biski per lengwa jau man
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|