![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Xpand Energized kaps...
|
Dymatize Joint Repair 60 kaps...
|
Aone Amino bv 136 Maxitabs...
|
Dymatize Super Multi 120 kaps...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jul 2009
Žinutės: 6
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Trumpai papasakosiu kame bėda: turiu problemų su dubens sritimi, bet ne figūros. Žodžiu, kad ateityje neturėčiau bėdų reikia labai stiprių nugaros ir pilvo apačios, sėdmenų ir šlaunų raumenų. Reikia sustiprinti visą vidurinę kūno dalį nuo kelių iki pat krūtinės. Kaip man juos sustiprinti namų sąlygomis, nes dabar negaliu lankytis sporto klube? Aišku, kaip ir visos panos, nenoriu didint apimčių ir gerai atrodyti Gal kas galit man pasiūlyt kokią programą? Šiaip esu sportuojanti, mėgstu pabėgiot, todėl mano fizinis pasirengimas neblogas. Pilvo preso raumenys palyginus tikrai nėra silpni, nugaros taip pat, bet sėdmenys ir priekinė bei užpakalinė sėdmenų pusė skystoka
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
fullbody...
pro iranga, bei servisas jusu gymui, begtakiams, elipsems.. Detales, Dirzai, dekai, lubrikantai, valikliai, purskikliai.. prieziura, diagnostika, valymas, restoravimas... Technogym, lifefitness, precor, stairmaster, sportesse, concept 2..ir t.t. rasyti i skype: sauliuhas |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
TaroKong, kas yra "bulgariški pritūpimai"? Iš tiesų pratimų žinau daug, bet visiškai nežinau metodikos, kaip stiprinami tie raumenys. T.y. kokiu dažnumu, kiek pakartojimų ir t.t. DFDX, man atrodo kad vien bėgiojimas nepadės. banketukas, pritariu... be fullbody nieko nebus. sausaini5, supermama nepatars
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Apr 2009
Žinutės: 398
Padėkojai: 2
Tau: 8 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 2 kartus(-ų) 1 įraše
![]() |
Citata:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 1,308
Padėkojai: 84
Tau: 30 padėkos(-ų) 24 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 15
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
bulgarian squat [url=http://www.youtube.com/watch?v=q_Q8FKO7Ueg&feature=related]YouTube - Bulgarian Split Squat!!!!!!!!![/url] 3-4x10 kiekvienai kojai per akis
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Naujokas
![]() |
Citata:
Mano vaikai pametinukai, o aš pati labai jauna, dar man pačiai reikėjo įvairių mineralių medžiagų, ypač kalcio, o besilaukiant ir maitinant jų išeikvojama ypač daug, tai va man beveik nieko ir neliko. Nuo kalcio stokos suminkštėjo dubens kremzlės, o gaktinė sąvarža truputį atsiskyrė ( kai buvau su pilvūzu skaudėdavo). Tai padarius rentgeną gydytoja liepė stiprinti visus raumenis, kurie yra aplink dubenį. Nes dabar kai sunkiai keliu, arba darau pratimus, kai abi kūno dubens pusės dirba skirtingai, pav. įtūpstus skauda truputį. Man įdomu kokiu principu stiprinama jėga, o programą aš pati susidarysiu, nes daugiau nei pusę gyvenimo sportuoju, na ir kas geriau už mane žinos ką aš galiu daryti. Žinau, kad va pav., kai auginama masė, daroma nedaug pakartojimų su maksimaliu svoriu., kai norima sublogti, ar šiaip panos nori pasidailinti, daroma daug priėjimų ir pakartojimų su mažesniu svoriu. O ką man tokioj situacijoj daryti? Man reikia stiprių raumenų, kad palaikytų kaulus, ten kur jei turi būti. Citata:
|
||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 1,308
Padėkojai: 84
Tau: 30 padėkos(-ų) 24 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 15
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|