![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Amino bv 136 Maxitabs...
|
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
Aone GLN Peptide 250 kaps...
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Sep 2008
Žinutės: 456
Padėkojai: 7
Tau: 11 padėkos(-ų) 9 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 9
Tau patarė patylėti: 19 kartus(-ų) 13 įrašuose(-ų)
![]() |
Baigiu savo keliu menesiu bill stara 5x5, gal turit pasiulymu kokia dbr metodika geriau sueitu ?
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Nov 2006
Žinutės: 3,968
Padėkojai: 2
Tau: 133 padėkos(-ų) 98 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 29 kartus(-ų) 28 įrašuose(-ų)
![]() |
Matau fandute kad siandien kai uzvede ant sventosios trejybes visais kampais,tai nebegali sustoti :/ Dabar jei irankio svoriai pakankamai sudideje, reiktu isdirbti raumenis elementariais splitais, tik ne per savaite viena raumenu grupe Arba kreiptis i stiuarta, juk jis sios programos ir teoretikas ir praktikas
Turėdamas naglą snukį, gali pastorinti piniginę, bet nepastorinsi gyvenimo. Last edited by Hasisas; 02-25-2010 at 04:02 PM. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
bet cia yra 6 dienu, tiesiog fiziskai nepatempsiu ir laiko trukumas pas mane bus 6 dienom, nes mokausi. 4 dienos cia turetu buti maximumas. galvojau pora menesiu dar pabandyt koki gera splita ar fb masei, ka nors idomaus, o po to jau pries vasara sugalvosiu kazka biski patirpt. ar geriau dar jegai daryt o po to sokt ant formos ir ryskumo ? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
hasisai, tai ka siulytum, 2 kartus raumeni dirbt per sav ? del tu svoriu, tai jo uzkilo, esu patenkintas. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Nov 2006
Žinutės: 3,968
Padėkojai: 2
Tau: 133 padėkos(-ų) 98 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 29 kartus(-ų) 28 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
Bet jei tai antistresine programa, ko gero ir cia reiktu atsargiai, kad "neisgazdint" raumens. Uzfiksavus, dar po keliu menesiu, gal jau galima ir normalu stresiuka raumenims sudaryti. Va kur mano galva tokios metodikos idirbis atsiranda [url]http://www.bodybuilding.lt/forum/treniruotes/410-jega-viskas-apie-jegos-didinima-96.html#post337369[/url] tai dabar ko gero svarbu butu jo neisbarstyti, ir atsargiai pernesti miofibriliu lygmeni. Tai yra raumenis pradirbant keliais kampais splitais. Bet atsargiai pajungiant kitus pratimus. Bet cia mano zodziu neimk uz gryna piniga, neturiu as tame patirties, man nenesdavo kantrybe panasios programos, ypac kai zinai ir isivaizduoji kieno deka kyla irankio svoris.
Turėdamas naglą snukį, gali pastorinti piniginę, bet nepastorinsi gyvenimo. Last edited by Hasisas; 02-25-2010 at 04:18 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
tu man labiau suprantamiau paaiskink ka norejai pasakyt, nes ne visada visus ta issireiskimu galiu suprast )
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|