![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Arginine Caps 120 kaps...
|
Dymatize Super Amino 4800 325...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Aone Cell Max...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Aug 2007
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
[URL="http://www.olimpclassic.com"]www.olimpclassic.com [/URL]- varzybų rezultatai ir didelė fotogalerija
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 2,082
Padėkojai: 8
Tau: 24 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 4
![]() |
kas teisejavo ir teiseju vertinimo balus gal galima pamatyti ? Ir man labai patinka lietuvoj teisejai kaip juos parenka ka jie vertina Nes Giedrius kad ir koks geras atsiranda vis geresnis is geresnio miesto is geresnio klubo arba seip pagal foto Giedrius Kriunas kad ir prastesnes formos bet mano akim kad ir geriausias,nes po vilniaus varzybu kai nelyginej sumoj atsirado lyginiai skaiciai ir vel zmogus kuris siuo metu yra tikrai nr1 cia netik mano cia visu akimis kad kiti bijo dar pasakyti JEI BUT KULTUREISTU TAI TIK TOKIU KAIP GIEDRIUS KRIUNAS tikrai siu metu geriausias lietuvos kulturistas kad ir ka jus ten teisejausit yra kaip yra
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 2,328
Padėkojai: 152
Tau: 83 padėkos(-ų) 44 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 10
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
) bet tikrai panasu buvo kad ankstesnese varzybose gaudavo 3ar2 vieta tik del to kad jo pavarde ne is pvz M ar B raides nors kazkaip situose varzybose jau man jo forma tikrai nepaliko tokio ispudzio kaip anksciau :/
Last edited by SenasSportas:); 05-26-2008 at 11:14 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
del siu varzybu jurbarke tai nesiginciju formna jau po biski atsileidineja.o del saules taures ir Vilniaus varzybu,saulej nebuvau bet forma per nakty nedingsta o vln tai cirku cirku lab noreciau teiseju vartinimus pamatyt bet gandai sklando kad nlb jie ir rodyt noretu o svarbiausia suorganizuot varzybas ir paciamn save apdovanot
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 187
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
![]() |
Citata:
mickus tikrai geriau atrode,kad ir kokias simpatijas tu beturetum kriunui... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
TA diena reljefu nesiginciju o proprcija estetiskumu Kriunas man visada laimes nes jis tobulas,o kad Mickus ta diena geresnis buvo tai pats is foto kazkiek matau ir ka draugai sake,man tik idomu kaip teisejai balsavo,vienareiksmiskai ar vel pagal savo nuoziura mano favoritas tam ir duodu aukstesni balsa arvel kompiuteris paskaiciavo kad sis ar anas sportininkas pranesnis cia netik apie sias varzybas bet aplamai apie teiseju darba ir kas teisejauja varzybose nes kencia ir sportininkai ir ziurovai kazkaip neidomu kai geresnis pralosia,gal cia ir tema biski gadinu bet
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Sep 2007
Vieta: Lietuva
Žinutės: 20
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Buvau pažiūrėt šių varžybų, nes pats iš Jurbarko esu, tai galiu pasakyti, kad tą dien mano akims Mickus tikrai įspūdingiau atrodė.
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|